Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Posjet studentica iz Francuske

Susreti s ljudima i upoznavanje novih osoba je ono što čovjekov život čini bogatijim i ljepšim. Iako ima susreta koji su nezaboravni, onih koji su duži ili kraći, onih koji su usputni...ipak svaki od njih čini jedno novo iskustvo u našim životima.

Opširnije


Božić u Maloj školi

U subotu 23. prosinca u prostorijama “Male škole” održana je naša tradicionalna Božićna priredba. Na samom početku gostima se obratila ravnateljica Ustanove s. Snježana Pavić koja je poželjela dobrodošlicu svima, a na poseban način apostolskom nunciju mons. Luigiu Pezzuto te načelniku Vareša gosp. Zdravku Marošević.

Opširnije


Ispružene ruke prijateljstva

Još od 2007. godine grupa mladih, predstavnici organizacije Building one world, dolaze u Bosnu i Hercegovinu s ciljem da obraduju djecu svojim posjetom i obdare ih poklonima u ovo predbožićno vrijeme. Ovo je već šesta godina njihovog druženja s nama u Maloj školi. U predvečerje 12. prosinca, ponovno su nam došli u posjet Sebastijan, Sofija i Pascal s porukama i pozdravima drugih koji nisu mogli biti s nama, ali i rukama prepunim darova za djecu.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći