Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Dani europskog naslijeđa

Manifestacija "Dani europskog naslijeđa" održala se u Orašju od 25. do 27. listopada 2017. godine, u kojoj sam i ja, Ivana I., sudjelovala i ponovno osvojila prvo mjesto za literalni rad. Radi se o pjesmi pod nazivom "Tajne Vareša". Sudjelovali su učenici i nastavnici/profesori, osnovnih i srednjih škola, iz raznih gradova Federacije BiH. U Orašje sam išla u pratnji prof. Lare Brđanović, profesorice engleskog jezika.

Opširnije


Obilježavanje Dječjeg tjedna u Tomislavgradu

Ovogodišnji susret djece i mladih povodom obilježavanja Dječjeg tjedna održan je u Tomislavgradu, od 06. do 08. listopada 2017. godine. Događaj je bio organiziran od strane Udruge roditelja djece s posebnim potrebama Nada. Osim djece iz Male škole iz Vareša, sudjelovala su djeca i mladi iz još šest dječjih domova, i to iz: Mostara, Međugorja, Zenice, Bihaća, Tuzle i Gračanice.

Opširnije


Ponovo u Rodoču

Čovjek se uglavnom vraća tamo gdje mu je dobro i gdje se ugodno osjeća. To mjesto za sve nas iz Male škole zasigurno je Rodoč. Ali unatoč svem bogatstvu i ljepoti, ne bi bio to što jest da tamo nisu članovi Klape sv. Martin, naši dragi prijatelji, neumorni i nenadmašni u činjenju dobra

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći