Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

U ritmu muzike za ples

Polako se približava kraj školske godine, a paralelno s tim privode se kraju i sve druge aktivnosti u Maloj školi. Tako je u subotu navečer, 19. svibnja u dvorani Male škole odražana završna prezenetacija svih kreativnih radionica koje su tijekom godine zaokupljale varešku djecu. Ove je godine Maloj školi pružena i financijska podrška Federalnog ministarstva sporta i kulture pa je projektom “Umjetnošću do sreće - Djeca, stup naše kulture“ i lepeza aktivnosti mogla biti malo proširena.

Opširnije


Posjet studentica iz Francuske

Susreti s ljudima i upoznavanje novih osoba je ono što čovjekov život čini bogatijim i ljepšim. Iako ima susreta koji su nezaboravni, onih koji su duži ili kraći, onih koji su usputni...ipak svaki od njih čini jedno novo iskustvo u našim životima.

Opširnije


Božić u Maloj školi

U subotu 23. prosinca u prostorijama “Male škole” održana je naša tradicionalna Božićna priredba. Na samom početku gostima se obratila ravnateljica Ustanove s. Snježana Pavić koja je poželjela dobrodošlicu svima, a na poseban način apostolskom nunciju mons. Luigiu Pezzuto te načelniku Vareša gosp. Zdravku Marošević.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći