Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Nar na dar

Da smo bogati samo posredstvom onoga što dajemo posvjedočili su nam još jednom naši dugogodišnji prijatelji i kumovi pozivajući nas i ove godine, kao i mnogih prethodnih, u Rodoč kod Mostara. Tako je 19. listopada, zahvaljujući njihovoj nesebičnosti i dobroti, jedna skupina djece iz Male Škole u pratnji sestara provela dan za pamćenje na tim prekrasnim Hercegovačkim prostorima.

Opširnije


S prijateljima iz Češke

Protekli je vikend u Maloj školi bio posebno veseo i zabavan. U petak i subotu, 27. i 28. rujna posjetila nas je grupa djece iz Češke, iz gradova Vyškov, Tyn nad Bečvou i Bystrice pod Hostynem, zajedno s njihovim mamama i inicijatorom ovog susreta, Damirom Idžakovićem. Damir kao Varešanin, poželio je učiniti nešto dobro i lijepo kako za djecu iz Male škole tako i za udomljenu djecu iz Češke.

Opširnije


Srednjoškolci ponovno u posjeti Maloj školi

U ponedjeljak, 23. rujna 2019. godine učenici Srednje škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Kiseljaka i njihovi nastavnici, na čelu s ravnateljicom Mirjanom Medić posjetili su Malu školu u Varešu. Ovo je već druga godina za redom da nas jedna grupa nastavnika i učenika obraduje posjetom, ali i prigodnim darovima. 

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći