Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Kad se ljubav dogodi

Već godinama traje, i iz godine u godinu se produbljuje, prijateljstvo između djece i sestara u Maloj školi i naših kumova i prijatelja u Rodoču. Već tradicionalno odlazimo tamo u branje trešanja i nara, a uz to su nam uvijek dodatno napunjeni gepeci svakojakim dobrima njihovoga kraja. Tako se dogodilo i u nedjelju, 14. listopada, kada se jedna malo veća grupa djece i sestara zaputila provesti dan u Rodoču.

Opširnije


Prijateljski susreti

Živeći i radeći u Maloj školi u Varešu već se godinama susrećemo s dobrim ljudima, različitim dobrotvornim udrugama i svjedočimo da je Providnost zaista uvijek na djelu. Jedan od vrlo lijepih i važnih susreta dogodio se i nedavno u Milanu, a sudjelove su i sestre Snježana i Ivana Pavla kao predstavnice iz Male škole. Naime, u nedjelju 16. rujna 2018. godine u prostorijama Fondacije Isacchi Samaja u Milanu organiziran je susret na kojem su predstavljeni projekti koje Fondacija podupire u Italiji i izvan, te prigodni program i osvježenje za sve prisutne.

Opširnije


Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve

Petak, 03.8.2018. bio je jedan od ljepših dana za sve nas u Maloj školi, a zasigurno najljepši za našu Danijelu i Gorana. Upravo na taj dan slavili smo vjenčanje ovo dvoje mladih ljudi koji su, iako mladi, shvatili da život nije uvijek posut ružama, ali da se isplati boriti, vjerovati i nadati se i da život ipak svakome daje njegovu šansu. Njih dvoje su odlučili svoju ljubav zapečatiti zauvijek i upustiti se u životnu avanturu te zajedno koračati kroz život u dobru i u zlu.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći