Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Božić u Maloj školi

U subotu 23. prosinca u prostorijama “Male škole” održana je naša tradicionalna Božićna priredba. Na samom početku gostima se obratila ravnateljica Ustanove s. Snježana Pavić koja je poželjela dobrodošlicu svima, a na poseban način apostolskom nunciju mons. Luigiu Pezzuto te načelniku Vareša gosp. Zdravku Marošević.

Opširnije


Ispružene ruke prijateljstva

Još od 2007. godine grupa mladih, predstavnici organizacije Building one world, dolaze u Bosnu i Hercegovinu s ciljem da obraduju djecu svojim posjetom i obdare ih poklonima u ovo predbožićno vrijeme. Ovo je već šesta godina njihovog druženja s nama u Maloj školi. U predvečerje 12. prosinca, ponovno su nam došli u posjet Sebastijan, Sofija i Pascal s porukama i pozdravima drugih koji nisu mogli biti s nama, ali i rukama prepunim darova za djecu.

Opširnije


Europski tjedan robotike (European Robotics Week - ERW)

Od 17. do 26. studenog 2017. godine održava se Europski tjedan robotike (European Robotics Week - ERW) diljem cijele Europe. Ovaj projekt je započeo 2011. godine, a u Bosni i Hercegovini se prvi puta organizira ove godine. Voditelji ovog projekta za BiH su Maja Hadžiselimović koja radi kao inžinjer na području robotike te Aleksandar Mastilović ispred IEEE organizacije.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći