Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Na raskrižju života

Svake godine u ovo vrijeme Vareš na poseban način oživi i procvjeta, zamirišu cvjetovi mladosti koji završavaju još jednu etapu svoga života. Maturanti, ove godine njih četrdeset i jedno, a među njima i naše štićenice Dragana i Emanuela, završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje. Budućnost je to koja smjelo i ponosno korača pred pomalo uplašenim stanovnicima ovoga grada.

Opširnije


Prijatelji iz Prstena ponovno u Varešu

Nama u „Maloj školi“ neiscrpni su razlozi za vjerovati u dobrotu, darežljivost i empatiju ljudi. To su nam još jednom pokazali mladi iz udruge Prsten svojom toplom posjetom. Oni ustvari ne prestaju razvijati i gajiti povezanost i prijateljstvo s djecom i sestrama u „Maloj školi“ od prvog zajedničkog druženja na Adventu u Zagrebu 2018. godine.

Opširnije


Osjetiti Božić

Djeca. Da, upravo djeca. I ove su nas godine poučila da Božić nije u velikim poklonima i u raskošnim blagdanskim trpezama nego u onome što osjećamo. A tko može ne osjetiti ništa promatrajući sjaj u očima, široki osmijeh i nadvladani strah djeteta koje se popelo na pozornicu jer želi nešto prenijeti? Želi pokazati da je Božić ljubav, mir, radost i zajedništvo na koje smo svi pozvani.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći