Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Europski tjedan robotike (European Robotics Week - ERW)

Od 17. do 26. studenog 2017. godine održava se Europski tjedan robotike (European Robotics Week - ERW) diljem cijele Europe. Ovaj projekt je započeo 2011. godine, a u Bosni i Hercegovini se prvi puta organizira ove godine. Voditelji ovog projekta za BiH su Maja Hadžiselimović koja radi kao inžinjer na području robotike te Aleksandar Mastilović ispred IEEE organizacije.

Opširnije


Dani europskog naslijeđa

Manifestacija "Dani europskog naslijeđa" održala se u Orašju od 25. do 27. listopada 2017. godine, u kojoj sam i ja, Ivana I., sudjelovala i ponovno osvojila prvo mjesto za literalni rad. Radi se o pjesmi pod nazivom "Tajne Vareša". Sudjelovali su učenici i nastavnici/profesori, osnovnih i srednjih škola, iz raznih gradova Federacije BiH. U Orašje sam išla u pratnji prof. Lare Brđanović, profesorice engleskog jezika.

Opširnije


Obilježavanje Dječjeg tjedna u Tomislavgradu

Ovogodišnji susret djece i mladih povodom obilježavanja Dječjeg tjedna održan je u Tomislavgradu, od 06. do 08. listopada 2017. godine. Događaj je bio organiziran od strane Udruge roditelja djece s posebnim potrebama Nada. Osim djece iz Male škole iz Vareša, sudjelovala su djeca i mladi iz još šest dječjih domova, i to iz: Mostara, Međugorja, Zenice, Bihaća, Tuzle i Gračanice.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći