Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Vjeruj u ljubav jer ljubav je sve

Petak, 03.8.2018. bio je jedan od ljepših dana za sve nas u Maloj školi, a zasigurno najljepši za našu Danijelu i Gorana. Upravo na taj dan slavili smo vjenčanje ovo dvoje mladih ljudi koji su, iako mladi, shvatili da život nije uvijek posut ružama, ali da se isplati boriti, vjerovati i nadati se i da život ipak svakome daje njegovu šansu. Njih dvoje su odlučili svoju ljubav zapečatiti zauvijek i upustiti se u životnu avanturu te zajedno koračati kroz život u dobru i u zlu.

Opširnije


U ritmu muzike za ples

Polako se približava kraj školske godine, a paralelno s tim privode se kraju i sve druge aktivnosti u Maloj školi. Tako je u subotu navečer, 19. svibnja u dvorani Male škole odražana završna prezenetacija svih kreativnih radionica koje su tijekom godine zaokupljale varešku djecu. Ove je godine Maloj školi pružena i financijska podrška Federalnog ministarstva sporta i kulture pa je projektom “Umjetnošću do sreće - Djeca, stup naše kulture“ i lepeza aktivnosti mogla biti malo proširena.

Opširnije


Posjet studentica iz Francuske

Susreti s ljudima i upoznavanje novih osoba je ono što čovjekov život čini bogatijim i ljepšim. Iako ima susreta koji su nezaboravni, onih koji su duži ili kraći, onih koji su usputni...ipak svaki od njih čini jedno novo iskustvo u našim životima.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći