Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Ponovno u svijetu robotike

Subota, 24. studenoga 2018. godine bio je još jedan od dana u znaku programiranja i robotike. U sklopu obilježavanja europskog tjedna robotike 2018. godine, u Maloj školi je organizirana radionica robotike za svu zainteresiranu djecu iz Vareša.

Opširnije


U društvu s robotima

Ove je godine Evropski tjedan robotike, za djecu iz Bosne i Hercegovine, obilježen na poseban način. Zahvaljujući organizatorici i koordinatorici Evropskog tjedna robotike za BiH, Maji Hadžiselimović, od 16. do 19. studenoga 2018. godine organizirana je edukativna ekskurzija u Augsburg za 30 učenica i učenika te 10 nastavnica i nastavnika iz 6 gradova Bosne i Hercegovine. Među djecom iz Sarajeva, Tuzle, Zenice, Kiseljaka i Sokolca bila je i skupina dječaka iz Male škole u Varešu, u društvu s našim volonterom Vedranom Alajbegovićem.

Opširnije


Blagoslov čovjekovog rada

Jesen nam je već u svom punom jeku pokucala na vrata. Ne samo da kalendarski znamo da je počela, nego nam i sve što nas okružuje potvrđuje tu činjenicu. Ovih se dana pokazuje u svoj svojoj ljepoti, kako po bojama tako i po prelijepim sunčanim danima. Tako da doista možemo uživati i još uvijek iskoristiti vrijeme za pripremu za zimu koja, po svom trajanju u Varešu, izlazi iz svih kalendarskih okvira.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći