Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Postojana prijateljstva

Višednevno kišno razdoblje u Varešu i okolici sestre i skupina štićenika iz „Male škole“ odlučili su zamijeniti hercegovačkim suncem barem nakratko. Iako je dan prije i u tim krajevima zapuhala bura, odvažili su se i krenuli prema Mostaru rano ujutro u subotu 16. listopada 2021. potvrditi da su prava prijateljstva postojana prijateljstva. Naime, prijateljstvo, o kojem je ovdje riječ, traje godinama i uvijek iznova iznenadi svojom širinom susreta.

Opširnije


Mala škola na radijskim frekvencijama

Iako se na prvi pogled čini da nas je pandemija odvojila jedne od drugih i nametnula nova pravila ponašanja, srca prijatelja „Male škole“, koja je oduvijek bila prostor susreta, ostala su otvorena za sestre i štićenike. Upravo su takvu otvorenost pokazali djelatnici Radio Marije u Bosni i Hercegovini predvođeni ravnateljem i glavnim urednikom p. Matom Anićem, DI, posjetivši nas u srijedu 15. rujna, na blagdan Blažene Djevice Marije Žalosne.

Opširnije


Ponovo u Rodoču

Subota, 29. svibnja 2021. godine bila zaista poseban dan za grupu djece i sestara iz Male škole. Nakon više od godinu dana ponovno smo se našli u društvu naših dragih prijatelja i velikih dobročinitelja iz Rodoča i Mostara. Koja radost i sreća za sve nas.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći