Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Susretom osvježena rodočka sparina

Rodoč je mostarsko predgrađe. Nalazi se oko 5 km južno od centra Mostara i oko 2 km južno od Starog mosta. Tako mrežne stranice opisuju Rodoč – nama iz Male škole već godinama vrlo drago odredište za susret s našim dobročiniteljima. Nama dakle mrežne navigacije nisu potrebne kada odlučimo krenuti put tople Hercegovine. To, kako smo ga nedavno nazvali, postojano prijateljstvo iz dana u dana sve se više produbljuje i jača.

Opširnije


Prva pričest u Maloj školi

Sedma uskrsna nedjelja, 29. svibnja 2022., odabranim evanđeoskim ulomkom poticala nas je da molimo s Isusom za jedinstvo. I molila je toga dana zasigurno cijela Crkva, posebno u današnjem trenutku kada se svi nalazimo pred mnogim neizvjesnostima života i rada. Hrabrost je svaki se dan odlučivati za život u jedinstvu s Kristom.

Opširnije


Čitajmo srcem

Naziv je ovo emisije o književnosti koju na Radio Mariji već nekoliko godina uređuje i vodi s. Kristina Marijanović. S njom su u studiju Radio Marije u Sarajevu 19. svibnja 2022. emisiju snimili naši maloškolci: Ivona, Danijel, Željana, David, Antonijo i Ivana.

Oni su već ranije pripremali priloge za radio u improviziranom okruženju, ali ovo je prvi puta da su izbliza vidjeli na koji način se emitira radijski program.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći