Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Osjetiti Božić

Djeca. Da, upravo djeca. I ove su nas godine poučila da Božić nije u velikim poklonima i u raskošnim blagdanskim trpezama nego u onome što osjećamo. A tko može ne osjetiti ništa promatrajući sjaj u očima, široki osmijeh i nadvladani strah djeteta koje se popelo na pozornicu jer želi nešto prenijeti? Želi pokazati da je Božić ljubav, mir, radost i zajedništvo na koje smo svi pozvani.

Opširnije


Blagdansko darivanje

Predbožićno vrijeme je vrijeme kad na poseban način osjećamo blizinu dugih ljudi, otvorenost srca i spremnost da druge obradujemo i učinimo sretnijima. Tako se i u Maloj školi u proteklih par dana dogodio niz lijepih susreta i darivanja.

Opširnije


Nar na dar

Da smo bogati samo posredstvom onoga što dajemo posvjedočili su nam još jednom naši dugogodišnji prijatelji i kumovi pozivajući nas i ove godine, kao i mnogih prethodnih, u Rodoč kod Mostara. Tako je 19. listopada, zahvaljujući njihovoj nesebičnosti i dobroti, jedna skupina djece iz Male Škole u pratnji sestara provela dan za pamćenje na tim prekrasnim Hercegovačkim prostorima.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći