Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

U znaku slavlja

Ovih dana se većina nas raduje završetku školske godine i početku ljetnih odmora. Uloženi trud, zalaganje i marljivost tijekom cijele školske godine sigurno se isplatio i napokon, svi zajedno, možemo uživati u rezultatima rada i slaviti zbog ostvarenog uspjeha. U Maloj školi je, osim redovnih završetaka školske godine, bilo i onih koje smo proslavili na poseban način jer obilježavaju kraj ne samo jedne školske godine nego jednog školskog i životnog razdoblja.

Opširnije


Druženje s “bajkerima”

Prošle je nedjelje, 9. lipnja, u Vareš stigla grupa od pedesetak motorista u posjet djeci u Maloj školi. Naime neki od članova grupe su nedavno čuli za postojanje i rad Male škole i poželjeli susresti djecu, družiti se s njima i dati svoj doprinos radu ove ustanove. Grupa motorista pristiglih s različitih strana Bosne i Hercegovine, iz Sarajeva, Uskoplja, Žepča, Jajca, Novog Travnika, Goražda…u društvu sa s. Leonardom, ujedinila se u Brezi i zajedno stigla u Vareš u ranim popodnevnim satima.

Opširnije


Dan “otvorenih vrata”  Male škole

U ponedjeljak, 22. travnja 2019. godine u Maloj je školi bio velik i poseban dan. Jedna lijepa prigoda bila je proslava  Uskrsa, a druga proslava 10. obljetnice od otvaranja i početka rada Male škole u Varešu. Tom prigodom su sestre i djeca iz Male škole, zajedno s djecom iz grada i okolnih sela, organizirale prigodni program za sve prisutne te “otvorile vrata” Male škole za sve oni koji su željeli, a do tada nisu imali prilike vidjeti kako izgleda život u njoj iznutra.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći