Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Božić - blagdan srca

Božić je blagdan zajedništva, blagdan susreta, blagdan topline i radosti. Jednostavno, Božić je blagdan srca, a “Mala škola” je već godinama mjesto gdje se to na poseban način može osjetiti. Božićnom priredbom, koju smo i ove godine s ljubavlju pripremili kao mali „kulturni“ dar svim našim velikim i malim prijateljima, znancima i dobročiniteljima, htjeli smo umnožiti i podijeliti tu posebnu radost.

Opširnije


Nezaboravan Advent u Zagrebu

Ove godine se u Maloj školi već od samog početka adventa osjetilo posebno raspoloženje i iščekivanje. A bilo je i razloga za to. Naime, već nekoliko godina za redom Forum mladih UBH Prsten organizira akciju „Mladi za mlade“ kojom pokušavaju i uspijevaju razveseliti druge, a na poseban način one najmlađe. Ove su godine odabrali iznenaditi i posebno darovati djecu iz Male škole u Varešu. 

Opširnije


Božić u studenom

U nedjelju, 25. studenog, naši prijatelji Vučko, Sofia, Sabina, Michael i Paskal, iz organizacije Building One World iz Njemačke, stigli su ponovo u Malu školu i donijeli božićne darove za djecu. Iako do Božića ima još mjesec dana, u zraku se već osjetila radost koju taj blagdan donosi, posebno onim najmanjima. 

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći