Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Zimske radosti

Radujemo se da su svi naši učenici uspješno priveli prvo polugodište kraju te ostvarili dobre uspjehe. Završetak obrazovnog razdoblja značio je za maloškolce također odmor, ali i posjet svojim obiteljima, rodbini, kumovima i prijateljima. Bila je to prigoda da, barem na nekoliko dana, promijene okruženje kako bi novo polugodište započeli osnaženi i motivirani.

Opširnije


Božićna priredba

Ove je godine Mala škola u predbožićnom vremenu ponovno kroz božićnu priredbu zasjala onim starim, predpandemijskim svjetlom. U utorak 20. prosinca 2022. u večernjim satima otvorili smo svoja vrata i prigrlili male i velike u zagrljaj božićne čarolije, dobrote i ljubavi. Publika je sat vremena uživala u programu koji su pripremili polaznici dramskih, plesnih i glazbenih radionica. Drago nam je da smo ugostili i dramsku ekipu iz Sarajeva.

Opširnije


Mjesec lijepih susreta i darivanja

Došašće smo započeli kao i inače – zajedničkim molitvenim susretima u našoj kapeli. Željeli smo se na taj način što bolje pripremiti za dolazak Kralja svega svijeta – Isusa Krista. Svi, i sestre i štićenici i odgojiteljice, radovali su se tim subotama uvečer. Svaku subotu druga je skupina pripremala susret.

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći