Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova (Eleanor Roosevelt)

Novosti

Mladi mladima – Dres za dječji osmijeh

Naziv je ovo humanitarne akcije koju je od 26. studenog do 5. prosinca 2023. godine organizirao Forum mladih Udruge Hrvata BiH Prsten u Republici Hrvatskoj. U tom blagdanskom raspoloženju bilo je pripremljeno više od 30 atraktivnih dresova, majica i lopti s potpisima igrača koji su akciju podržali, stoji na mrežnim stranicama Udruge i drugim medijima koji su budnim okom pratili aktivnosti koje su mladi poduzimali kako bi djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, među kojima su i naši maloškolci, osigurali poklone – stvari potrebe za školu, igru i svakodnevnicu.

Opširnije


Uskrsna likovna kolonija

U ovo preduskrsno vrijeme Udruge „Izvorno vareško“, „Moja prva nota“ i Ustanova za prihvat i odgoj djece „Mala škola“ organizirale su Uskrsnu likovnu koloniju. Likovne radionice su se održavale u ponedjeljak 18. ožujka i u utorak 19. ožujka u prostorijama Male škole.

Opširnije


Susret prijatelja

U subotu predvečer, 16. ožujka 2024., svojim dolaskom počastili su nas mladi iz Udruge Prsten. Naši susreti postali su svojevrsna tradicija, a mladi i oni malo stariji iz te Udruge su nam godinama pratitelji, dobročinitelji i nadasve prijatelji. 

Opširnije


Donatori (pojedinci i kompanije)

Socijalna skrb izvan vlastite obitelji u sklopu stalnog smještaja osigurava...

Kako pomoći

Kumstva

Osim materijalne pomoći djeci su važni i međusobni odnosi i blizina, tj. stvaranje novih poznanstava...

Kako pomoći

Volonteri

Osim što su vrlo dragocjena pomoć odgajateljima, volonteri djeluju kao most između djece unutar ustanove i vanjske...

Kako pomoći